Mijn verhaal

Mijn Verhaal, een leven met MS

Eind januari 2006 stond ik ’s morgens onder de douche (zoals alle dagen) en realiseerde mij dat mijn linkerarm geen gevoel van het warme water op mijn huid doorgaf, ik voelde niets.

Na 2 weken ben ik met deze klacht naar de huisarts gegaan. Antwoord van de huisarts, als het na 4 weken nog niet over is, mag je terugkomen. Het gevoel kwam langzaam terug en het leven ging verder.

Ik had sinds begin februari 2006 een nieuwe baan als fulltime transport planner bij Peter Appel Transport, een prachtige baan waar ik 10 jaar naartoe had gewerkt. Begin april 2006 werd ik ’s morgens wakker en mijn rechteroog functioneerde niet naar behoren, een grote witte vlek belemmerde mijn zicht. Na 2 weken reed ik bijna iemand van de weg, dit liep goed af, toch maar even naar de de huisarts. Na een week mijn bril te hebben gedragen, kwam ik bij de oogarts terecht en uiteindelijk bij de neuroloog.

Na bloedonderzoek, een lumbaalpunctie en een MRI scan kreeg ik eind mei 2006 de diagnose MS. Alles ging snel, eind juni spoot ik mezelf de eerste medicijnen (Interferon Rebif) in. Tot oktober 2006 heb ik mijn werk als planner volgehouden met enige aanpassingen, in overleg met mijn werkgever werd besloten dat ik dit werk niet meer kon doen. Vermoeidheid, chronische pijn in mijn bovenbenen, concentratie problemen, een slecht uithoudingsvermogen kregen de overhand en mijn leven was niet meer wat het was.

Ik ging van minimaal 40 uur, naar 24 uur werken, van fulltime transport planner naar parttime administratief medewerkster, alles was anders. Dat was het dan en hier kon ik het mee doen. 3 keer per week mezelf injecteren met medicijnen, een aangepaste agenda en altijd moe, moe, moe en pijn.

Eind 2007 kwam ik, via mijn vader, in contact met Arno Duijvesteijn van Grond Gezond, hij deed ook mens gezond met Sunrider, hij vertelde mij over voeding, heel/rauw voedsel van een Amerikaans bedrijf Sunrider®, met Dr’s Chen als oprichters. Mijn gedachtes toen waren, baat het niet dan schaadt het niet. De producten zijn 100% biologisch en natuurlijk, ik ga het proberen. Hedendaags is mijn leven wederom veranderd, alles is weer anders, getransformeerd, geregenereerd. Hoe dan? Ik gebruik geen medicijnen meer (op eigen initiatief), ik kan weer auto rijden met een schakel auto, de pijn in mijn benen is weg. Ik kan weer een nachtje doorhalen als ik daar zin in heb, ik heb mijn energie weer terug. Ik heb geen beperkingen meer van mijn ziekte, ik heb Mijn Balans weer terug. Ik ben dankbaar voor de Sunrider producten, ze helpen mij alle dagen bij het onderhoud van mijn gezondheid, daarom ben ik mijn bedrijf Mijn Balans begonnen. Door het delen van mijn verhaal en ervaringen, kan ik andere mensen helpen zijn of haar balans terug te vinden. Daarnaast sport ik tegenwoordig 2 à 3 keer in de week bij Fit4Lady en wandel veel, ook daarvoor zijn de producten optimaal. Ik richt mij op MS lotgenoten die graag het heft in eigen hand nemen om hun gezondheid te veranderen en op topsporters die hun prestaties willen verbeteren. Want leven met MS is topsport.


Neem contact met mij op bel: 0031622439054 of mail naar contact@mijnbalans.nl 

Sunrider groet voor een gez ond en energiek leven,

Marion Danenberg


De Sunrider filosofie word gedistilleerd uit duizenden jaren Chinees kruidenonderzoek en stelt dat voeding het lichaam kan helpen om in evenwicht en gezond te blijven; het doel is niet om ziekten te genezen maar om het lichaam optimaal gezond te houden.


Verandering van merk

Nadat ik met Sunrider producten in aanraking kwam was het voor mij een logische stap om kritisch te gaan kijken naar alle producten die ik in huis had en ben ik langzaam meer producten gaan gebruiken en uitproberen, ik kwam uiteindelijk bij de huidverzorging. Ik gebruikte weinig tot geen huidverzorging, make-up af en toe en dat kwam vooral omdat ik het rotzooi vond, de meeste huidverzorging voelde vettig aan op mijn huid, voelde niet prettig. Na een demonstratie was ik verkocht en sindsdien heb ik mijn oude producten van de Etos en Douglas ingeruild voor Sunrider producten, niet in 1 x en nu wil ik niets anders meer. In mijn badkamer vind je inmiddels de tandpasta, shampoo, conditioner, zeep, schoonmaakmiddel, gewoon omdat ik van merk ben veranderd, ik heb gekozen voor pure natuurlijke producten.

Mijn dagelijkse producten


     
Nuplus®


ter afwisseling Vitashake®

Alpha20c®

Quinary®

Citric C® Tab

Calli® Nacht

ter afwisseling Calli® Kaneel of Mint

Fortune Delight®


Ter aanvulling of afwisseling heb ik inmiddels al veel producten uitgeprobeerd zoals:

Lifestream®

Prime Again® (werkt goed bij de maandelijkse periode)

Herb Cal® Tab

Sunbar® (super tussendoortje of makkelijk voor onderweg)

Vitadophilus®

Slimcaps®

Evergreen®

Ese®

en nog veel meer, ik vind het belangrijk om kennis te hebben van de producten.

Mijn ervaringen

Nuplus®/Vitashake® geeft mij een goed ontbijt, een voldaan gevoel, een goede stoelgang en energie voor de dag.


Alpha20C® zorgt ervoor dat mijn lever en galblaas goed worden gevoed,waardoor ik een sterker immuunsysteem heb. Dit is belangrijk na mijn diagnose MS.


Quinary® zorgt voor balans en geeft mij extra energie, Quinary® helpt bij herstel.


Citric C™ Tab helpt mijn afweersysteem. Ik heb Citric C™ Tab met succes gebruikt bij het voorkomen van, en erger wordende blaasontsteking en voor het voorkomen van verkoudheid.


Calli® Nacht geeft mij een goede en diepe nachtrust, echt heerlijk om 's avonds te drinken.


Calli® naturel, mint of kaneel, helpt mijn lichaam schoon te maken, te houden van afvalstoffen. Geeft energie en is erg lekker voor overdag.Fortune Delight® geeft energie,reinigt het lichaamop celniveau en helpt melkzuren af te voeren tijdens en na het sporten,echt heerlijk voor koud in de bidon. Ik ga nooit sporten zonder Fortune Delight®.